Luisterkind methode

Ik luister met hart en ziel en ontvang zo de antwoorden die al in het onderbewuste aanwezig zijn

 

Heb je vragen over jezelf of je kind? Wil je weten wat er in hem of haar omgaat? Wil je meer inzicht, begrip en harmonie in je gezin? Dan is Luisterkind iets voor jou!

Luisterkind is een methode om op afstand contact te maken met de energie van een kind of volwassene. Door te luisteren naar wat hij of zij te vertellen heeft, komen de antwoorden op persoonlijke vragen naar boven. Ook kunnen er direct veranderingen worden doorgevoerd op het gebied van gedrag, emoties, gezondheid of relaties.

 

 

Deze methode is geschikt voor iedereen die zoekt naar antwoorden. Voor kinderen omdat ze niet kunnen benoemen wat er aan de hand is, ze zijn te jong of vinden het lastig om zich te uiten.
En voor volwassenen omdat het diepe luisteren naar jezelf je verder helpt met hobbels en obstakels die je tegenkomt in het leven.

Tijdens een sessie stem ik met mijn hart af op jou of op je kind en maak contact. Ik stem af op een diepere laag, en ga in dat energetische gesprek  op zoek naar antwoorden op vragen die vooraf aan mij via email gesteld zijn.

Het grote voordeel is dat het op afstand is, je hoeft niet voor een sessie naar de praktijk te komen, de sessie zelf kost je geen tijd, jij of je kind kunnen gewoon doen wat je anders ook doet. Jij of je kind kan ook helemaal je eigen verhaal doen, zonder belemmering. Ik zet alles op papier en mail je dat na de sessie.

Vragen die gesteld worden zijn o.a.:

 • Waarom maakt mijn het kind zichzelf zo moeilijk
 • Waar komt die angst toch vandaan?
 • Waarom denkt mijn peuter dat er iets onder het bed zit?
 • Waarom droomt mijn zoon 's nachts zo erg dat hij steeds bang wakker wordt?
 • Mijn kind vindt nieuwe dingen ondernemen doodeng, hoe kunnen we haar hier bij helen?
 • Mijn zoon maakt veel dingen expres kapot, waarom doet hij dat en hoe kan ik daar het beste mee omgaan?
 • Geen vraag is te gek

 

Hoe werkt Luisterkind?

Een Luisterkind-afstemming is heel eenvoudig aan te vragen. Je hoeft alleen maar een foto, de naam, de leeftijd en de vragen van jezelf of je kind op te sturen via e-mail. Je hoeft niet langs te komen of een afspraak te maken. Binnen twee weken stem ik af op de energie van de persoon op de foto en ga ik in gesprek met hem of haar. Dit gesprek schrijf ik helemaal uit en stuur het naar je toe. Je kunt het dan rustig lezen en er eventueel actie op ondernemen.

Geboorteverwerking

Geboren worden is geen pretje. Als het dan ook nog eens niet volgens plan gaat dan wordt het al gauw een stressvolle dan wel  traumatiserende ervaring voor baby en moeder. Een baby kan klem zitten in het geboortekanaal, met hulpmiddelen zoals een vacuümpomp gehaald worden, een keizersnede kan worden toegepast en soms wordt het kindje meteen gescheiden van de moeder. Soms blijven de gevolgen lang merkbaar. Een kindje kan lang angstig blijven, aan zijn moeder "vastgelijmd" lijken te zitten en haar niet meer uit het oog willen verliezen, veel huilen, zich niet willen overgeven aan de slaap. 

In dat geval kan een Luisterkind-afstemming uitkomst bieden. Ik kan in de energie samen met je kindje terug naar de bevalling om het samen nog eens te zien, te ervaren of erover te vertellen en op die manier te verwerken.

Luisterkind geboorteverwerking is bedoeld voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar eigen geboorte of die van zijn of haar kind.

Luisterkind geboorteverwerking kan je helpen om:

 • Je eigen geboorte of die van je kind beter te begrijpen en te accepteren
 • Eventuele blokkades, angsten, pijn of verdriet los te laten
 • Meer verbinding te voelen met jezelf, je kind en je omgeving
 • Meer rust, balans en geluk te ervaren in je leven

Mijn ervaring is dat kinderen, groot of klein, het heel fijn vinden om dit samen vanuit een ander gezichtsveld nog eens te zien, nog eens even terug te gaan naar de plek, de gebeurtenis.

Laura, een kindje van 2 wat maar angstig bleef en 's nachts vaak huilend wakker werd heeft me tijdens een afstemming meegenomen naar het ziekenhuis. Na lang persen werd ze gehaald met een vacuümpomp en gescheiden van haar moeder omdat ze meteen werd meegenomen voor onderzoek. Laura nam me in de afstemming mee naar het ziekenhuis om samen met mij te zien wat er gebeurde en waar haar mama was. Ze vertelde tijdens de afstemming ook dat ze graag wilde dat haar mama alles nog eens vertelde, en hoe het voor haar mama was.

Haar moeder had er niet bij stil gestaan dat ze haar verhaal, haar emoties, alle ellende rond de bevalling kon delen met haar dochtertje. Voor beide bleek het helend. Vanaf die tijd sliep Laura beter en was ze minder angstig. 

Lees hier een paar reacties

Je raakt me enorm.

Wat intens prachtig en zo herkenbaar.

Zo waar. Wat heb jij een talent!

Ik ga vanaf nu mijn dochter meer laten aarden, voeten op de grond en s avonds masseren.

Ik ben tenslotte haar mama. Zij moedert zo graag en ik heb daarin teveel meegebogen.

 

Ontzettend bedankt voor de prachtige afstemming ❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Lieve lieve liebe Jeltje,

 

Wow wat heb je me geraakt! Ik heb het nu in alle rust nog een aantal keer mogen lezen en wat ben ik dankbaar.

Je hebt me tot tranen geroerd en mijn dochter en mij tot in de perfectie beschreven.

Wat heb jij een gave! Mooi mens!

Nogmaals zo ontzettend bedankt, ik droog mijn tranen en ga op zoek naar de zon.

Heel heel heel erg bedankt!


Heel erg bedankt Jeltje, voor de afstemming

wat een prachtige uiteenzetting van allerlei aspecten in en van mijn leven. Ik denk dat ik het nog een aantal keren zal doorlezen om het zo goed binnen te laten komen en door te laten dringen.

 


best confronterend... raakte me recht in mijn hart.  Voel me gezien en doorgrondt maar vind dat tegelijkertijd ook weer super spannend.  Iemand die me (leert) kent..

Ik ben altijd bang dat mensen mijn raar of gek of zo vinden dus had dit absoluut niet verwacht.  Vooral dat je mijn energie omschrijft.... in de inleiding.  

Ik heb dat ook eerder gehoord maar voel me niet op aarde zo anders momenteel .... zwaar en niet blij en inderdaad heel zoekende.  Ben doodop van t zoeken. 

Vind het super dat je naast alle verbindingen ook aangeeft hoe ik kan aarden want dat vind ik zoooooo moeilijk  en voel  me dat ook wederom zoekende in.  

Dat ik iets in mijn jeugd ben kwijtgeraakt raakte me ook.  Dat dit dan nu nog steeds invloed heeft op m ijjn 40e.

 

Ben vet onzeker ja over mezelf.  En wil anderen niet kwetsen inderdaad maar wil zelf ook niet meer "stuk" gemaakt worden door anderen . Ik ben zo kwetsbaar en gevoelig voor de mening van een ander over mij.. worstel ik elke dag mee. 

Een is een reden dat ik niet aan het Welk durf.